Aanmelden ZienInNoord workshop


Dit workshopblok bestaat uit 3 bijeenkomsten incl. entree tot de filmvoorstelling. Twee weken voor de start van dit workshopblok vindt 1 proefworkshop (met filmvoorstelling) plaats om kinderen te laten kennismaken met de workshop en de bijbehorende techniek.

U heeft op het inschrijfformulier hiernaast de keuze om uw kind op te geven voor de proefworkshop (kosten € 8,-), voor het workshopblok van 3 lessen (kosten € 24,-) of voor de combinatie van 1 proefworkshop plus 3 lessen (kosten € 32,-).

Als u uw kind alleen opgeeft voor de proefworkshop kunt u na die les uw kind nog opgeven voor het blok van 3 lessen (zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn).

Een workshopmiddag duurt van 13:30 tot ongeveer 17:00 uur.

De inschrijving kan alleen worden gedaan door een ouder of verzorger.

Voorwaarden:

  • De aanmelding geldt alleen voor het kind waarvan de gegevens hiernaast worden ingevuld.

  • ZienInNoord wokrshops zijn uitsluitend voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

  • De deelname is definitief als ZienInNoord het formulier + het inschrijfgeld ontvangen heeft. U ontvangt dan z.s.m. een mail ter bevestiging.

  • Afmelden voor de gekozen workshop kan per mail tot één week voor aanvang van de eerste bijeenkomst (van de gekozen reeks). Daarna is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

  • Als het kind een bijeenkomst niet aanwezig kan zijn dient hij/zij per mail of telefoon te worden afgemeld. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.

  • ZienInNoord is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigd raken van persoonlijke eigendommen van de deelnemers.

 

Inschrijfformulier

Ik meld mijn kind aan voor (maak een keuze):

Proefworkshop (1 les + filmvoorstelling)
     
Datum: 30-08 Workshopblok (3 lessen + filmvoorstellingen)
     
Data: 13-09, 27-09, 11-10 Workshopblok (4 lessen + filmvoorstellingen)
     
Data: 30-08, 13-09, 27-09, 11-10

  Voornaam kind:
  Achternaam kind:
  Geboortedatum kind:
  Allergieën en overige
  opmerkingen over uw kind:
  Uw naam:
  Uw e-mailadres:
  Uw telefoonnummer:
  Opmerking (optioneel):
Het inschrijfgeld kunt u overmaken naar IBAN-nummer NL65RABO0135958741 t.n.v. Stichting CineNoord o.v.v. Workshop (+ naam blok) en de volledige naam van het kind.

Mocht u geen mail ontvangen of heeft u vragen, neem dan contact op via: mail@cinenoordrotterdam.nl of telefonisch op 06 4777 7347.

U ontvangt alle gegevens ook in de bevestigingsmail.