Bigfoot Junior
wo 21 februari, 15:15 uurWanneer de 13-jarige Adam het mysterie rondom zijn verdwenen vader op probeert te lossen komt hij er achter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Terwijl vader en zoon samen proberen de verloren tijd in te halen komt Adam er achter dat hij net als zijn vader beschikt over superkrachten. Maar wat ze niet weten is dat het nare bedrijf HairCo hen op de hielen zit en Bigfoot wil vangen om testen met zijn bijzondere DNA te doen.

jeugd, 2017, Degruson, 92 min, 6+
NL gesproken, entree 3,-, RDP 1x gratis

  Howl's Moving Castle
wo 7 maart, 15:15 uurLet op: er is geen voorprogramma, de film start direct om 15:15 uur. Deze film is gekeurd voor 6+ en zeker niet geschikt voor jongere kijkertjes. Ondanks de Engelse titel en trailer vertonen we de Nederlands gesproken versie.

Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze naar Howl's kasteel. Die herkent haar niet en neemt Sophie aan als huishoudster. Al snel zet de oude Sophie het kasteel op stelten.

jeugd, 2014, Miyazaki, 118 min, 6+
NL gesproken, entree 3,-, RDP 1x gratis