za 19 sep  -  20:30 uur  
  Film in het Park: Kapsalon Romy (Uitverkocht)


TRAILER


PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Uitverkocht


Film in het Park
Deze editie zal plaatsvinden op de Noorderhavenkade. De toegang is gratis. We starten rond 20:30 uur. Als je komt, reserveren dan even een kaartje. Er zijn slechts enkele losse plaatsen beschikbaar op de avond zelf. Neem bij voorkeur je eigen stoel of kussen mee, er staan maar een beperkt aantal stoeltjes. Wij verkopen voor een zacht prijsje koffie, thee en fris.

Kapsalon Romy
De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

jeugd, 2019, Mischa Kamp, 90 min, 6+
De film is Nederlands gesproken.


voorprogramma De Vakman
In het voorprogramma vertonen we De Vakman, een korte film van Pau Han Kho.
In 1995 beloofde Lesley Gemser (17 jaar) zijn opa om goed voor zijn schilderijen te zorgen. Hij richtte ‘Kunstgalerie Henk ten Bos’ op. In het jaar 2020 viert ‘De Vakman’ zijn 25 jarige jubileum van zijn nalatenschap. Ter gelegenheid hiervan, nam Lesley samen met filmmaker en tevens jeugdvriend Pau Han Kho, het initiatief om een biografische film over hem te maken. De film is gemaakt tijdens de Corona quarantaine (25 maart – 30 april).


filmstill De Vakman


Pau Han Kho