do 12 dec  -  19:30 uur - inloop met soep om 19:00 uur  
  Door de ogen van Davidson Rodrigues


TRAILER


PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Entreeprijzen Door de ogen van

Normaal € 7,50
Rotterdampas: € 5,-


Tickets

Reserveren voor het programma Door de ogen van. kan alleen via de website van Studio de Bakkerij:
Een avond lang kijken we door de ogen van een spraakmakende buurtbewoner. Vanavond is Davidson Rodriques te gast met filmfragmenten en de hoofdfilm en wordt geïnterviewd over de achtergronden van zijn keuzes.

Davidson Rodrigues is een zelfstandig mediaprofessional, gespecialiseerd in productie en realisatie van videocontent, het trainen en coachen van mobiele journalisten, burgerjournalisten en vloggers. Steeds meer is hij ook actief als spreker op het gebied van innovatie in de media. Zijn specialisaties zijn journalistieke videoproducties in opdracht van omroepen, bedrijven of instellingen.

Als smartphone videocoach leert hij ondernemers, zzp-ers en professionals in onderwijs, bedrijfsleven of instellingen hoe zij professionele video’s kunnen maken met een smartphone of mobile device!

Als coördinator externe producties van de publieke lokale omroep OPEN Rotterdam is hij verantwoordelijk voor de realisatie van televisie- en onlinevideoproducties en de aansturing van een modern productieteam van diverse mediamakers. Davidson, Rotterdammer met Kaapverdiaanse roots heeft ook een cultuurhart. Door de jaren heen werkte hij aan verschillende culturele projecten in Rotterdam en daarbuiten.

Programma
19:00 u inloop met soep
19:30 u interview + aansluitende de keuzefilm

keuzefilm: nog niet bekend

Entree: € 7,50 – met Rotterdampas € 5,-

Dit programma is een samenwerking van CineNoord en Studio de Bakkerij
en wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds.