do 12 dec  -  19:30 uur - inloop met soep om 19:00 uur  
  Door de ogen van Davidson Rodrigues


TRAILER


PRIJZEN & RESERVEREN INFO


Entreeprijzen Door de ogen van

Normaal € 7,50
Rotterdampas: € 5,-


Tickets

Reserveren voor het programma Door de ogen van. kan alleen via de website van Studio de Bakkerij:
Een avond lang kijken we door de ogen van een spraakmakende buurtbewoner. Vanavond is Davidson Rodriques te gast met filmfragmenten en de hoofdfilm en wordt geïnterviewd over de achtergronden van zijn keuzes.

Davidson Rodrigues is een zelfstandig mediaprofessional, gespecialiseerd in productie en realisatie van videocontent, het trainen en coachen van mobiele journalisten, burgerjournalisten en vloggers. Steeds meer is hij ook actief als spreker op het gebied van innovatie in de media. Zijn specialisaties zijn journalistieke videoproducties in opdracht van omroepen, bedrijven of instellingen.

Als smartphone videocoach leert hij ondernemers, zzp-ers en professionals in onderwijs, bedrijfsleven of instellingen hoe zij professionele video’s kunnen maken met een smartphone of mobile device!

Als coördinator externe producties van de publieke lokale omroep OPEN Rotterdam is hij verantwoordelijk voor de realisatie van televisie- en onlinevideoproducties en de aansturing van een modern productieteam van diverse mediamakers. Davidson, Rotterdammer met Kaapverdiaanse roots heeft ook een cultuurhart. Door de jaren heen werkte hij aan verschillende culturele projecten in Rotterdam en daarbuiten.

Programma
19:00 u inloop met soep
19:30 u interview + aansluitende de keuzefilm

keuzefilm: The Pursuit of Happyness

Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher blijft zoeken naar een baan totdat hij er eentje vindt bij een aandelenfirma. Het blijkt echter een onbetaalde stageplek met kans op een vaste baan. Het blijkt niet bepaald makkelijk je leven te verdelen tussen een aandelenfirma en een zwerversbestaan.
Entree: € 7,50 – met Rotterdampas € 5,-

Dit programma is een samenwerking van CineNoord en Studio de Bakkerij
en wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds.